Over mij

Ik help u graag verder met uw vraagstukken over marketing en communicatie.

MKB Website

h

Tekstschrijver

Marketingadvies

E-Commerce

Mijn Verhaal

Eind jaren 90 begon ik met bouwen van websites. Puur hobbymatig, voor mezelf en voor vrienden. Een paar jaar later, in opdracht van mijn toenmalige werkgever, maakte ik een intranet met kennisbank voor de afdeling. In 2005 startte ik mijn eerste eigen bedrijf met een compagnon. We leverden ICT-diensten aan het MKB. Vanaf 2006 ben ik, naast mijn bedrijfje, fulltime websites gaan ontwikkelen voor een financieel dienstverlener. Hier kwam ik ook in aanraking met internetmarketing op professioneel niveau. Niet één maar tientallen websites werden ingezet voor het direct verkopen van financiële producten en het vergaren van leads. SEO, SEA, funneloptimalisatie, contentmarketing en nog een lading nieuwe marketingtermen werden ingezet. Enerzijds om mensen te blijven te trekken, anderzijds om deze mensen een actie te laten ondernemen op de websites.

Vanaf 2009 ben ik gaan werken voor enkele verzekeraars. Webontwikkeling, digitale marketing en later procesmanagement en product ownership zaten in mijn portefeuille. Vanaf 2016 heb ik de zelfstandigheid weer omarmd met Krachtdadig! en richt ik mij op Rotterdamse ondernemers met marketing- en communicatievraagstukken. Ik doe dit parttime naast mijn functie als marketingmanager bij een grote IT-dienstverlener. Binnen het team daar, ben ik verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie voor meerdere labels. Het ene label richt zich wereldwijd op verschillende nichemarkten, het andere label is meer lokaal gericht.

Alle ervaring die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan in een diversiteit aan branches, van ontwikkeling tot marketing en communicatie, kan ik op verschillende niveau’s inzetten om bedrijven verder te helpen. Ik richt mij vooral op startende ondernemers in Rotterdam die hulp nodig hebben bij hun website, e-commerce, teksten (online en offline) en op strategisch niveau. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een strategisch marketingplan of juist een operationeel marketing- en/of communicatieplan.

Ervaring

Marketingspecialist

Krachtdadig!
Aug 2016 – Heden

Marketingmanager

i3D.net B.V. & Smartdc B.V.
Juni 2018 – Heden

Marketeer

Rederij de Nederlanden
Sep 2016 – aug 2017

Opleidingen

NIMA C

SRM & NIMA
2019

HBO Hogere Bedrijfskunde

NCOI
2015

Associate Master Projectmanagement

NCOI
2011

Projecten

De Beste Ribben van Rotterdam

Voor de uitbater van Café het Halve Maatje in Rotterdam heb ik in 2019 de website en het e-commerce-deel van een nieuw label opgezet onder de naam De Beste Ribben van Rotterdam.

Salehi AA

Voor een nieuw accountantskantoor heb ik in 2018 een WordPress-website in meerdere talen opgezet.

Nauta Harms

Nauta Harms zet zich in om communicatie en activatie tussen overheden, woningcorporaties, aannemers en burgers te stroomlijnen en te verzorgen. Op basis van een reeds ontwikkeld grafisch ontwerp, heb ik een website opgezet in WordPress in 2018

Mijn expertises

Marketing is een breed begrip en omvat veel disciplines. Hieronder vindt u een greep van mijn expertises die ik inzet voor het MKB.

  • Websites voor het MKB
  • Doelgroep gericht schrijven
  • Marketingadvies
  • E-commerce

Laten we er samen wat moois van maken!

Email

info@krachtdadig.com

Mijn uitgebreide CV

Ervaring

Marketingspecialist

Krachtdadig!
Aug 2016 – Heden

Marketingmanager

i3D.net B.V. & Smartdc B.V.
Juni 2018 – Heden

Marketeer

Rederij de Nederlanden
Sep 2016 – aug 2017

Opleidingen

NIMA C

SRM & NIMA
2019

HBO Hogere Bedrijfskunde

NCOI
2015

Associate Master Projectmanagement

NCOI
2011