Marketingdiensten

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Hieronder treft u een indicatie van de verschillende tarieven.

Wat kunt u verwachten?

Hulp van een professional. Van te voren duidelijk afgestemd op uw behoefte en budget.

Website Hosting

Uw website laten hosten door Krachtdadig kan ook. Gewoon goede hosting tegen lage kosten. Uw bezoekers blij, u blij, ik blij!

Visueel Design

De websites worden opgemaakt in WordPress. Het visuele design wordt van te voren met u afgestemd op basis van uw wensen en de ervaring van Krachtdadig!

Zoekmachine Optimalisatie

Bij elke website zit standaard Zoekmachine optimalisatie (SEO). Vindbaarheid in de zoekmachines is bijna altijd van belang.

Teksten voor elke doelgroep

Van Brochure tot websiteteksten of algemene voorwaarden. Krachtdadig schrijft teksten voor elke doelgroep op elk gewenst niveau.

Mobiel Vriendelijke Website

Uw website werkt op alle apparaten even goed. Van mobiel tot groot scherm. Standaard bij alle websites die Krachtdadig! maakt.

w

Ondersteuning en onderhoud

Bij elke website komt de ondersteuning die het nodig heeft. Voor onderhoud maken we van te voren duidelijke afspraken. U weet waar u aan toe bent.

Zit u met een marketingvraagstuk?

Testimonials

“Ik heb een aantal jaar met heel veel plezier mogen samenwerken met Donny. Donny pakt elk project met beide handen én met veel enthousiasme aan. Dankzij zijn strategisch inzicht maar ook door zijn hands-on mentaliteit weet Donny elk project tot een zeer goed einde te brengen.

Vanou Krikke, Marketeer

“Ik heb voor diverse projecten met Donny gewerkt. Hij luisterde goed naar de input en kwam direct met een aantal ideeën. Ik vond het erg prettig dat hij actief meedacht en snel schakelde. Ik zal Donny in de toekomst zeker weer vragen voor dit soort klussen.

Thierry Vriens MFP, Eigenaar @ Novada Vast en Zekerheid

FAQ

Hoe is de continuïteit gewaarborgd?

De websites worden ontwikkeld in WordPress met een bestaand en door derden ondersteund thema. Hierdoor kan het onderhoud ook door andere webontwikkelaars gedaan worden als dat nodig is. U zit dus niet aan Krachtdadig! vast na de oplevering. De plugins die gebruikt worden zijn ook door derden ontwikkeld. Als er op maat gemaakte plugins gebruikt worden, dan is er een altijd een duidelijke beschrijving van de werking. Zo blijft u zelf aan het roer en bepaalt u zelf door wie u het onderhoud laat doen.

Is een kennismakingsgesprek mogelijk?

Jazeker! Sterker nog, dat heeft altijd de voorkeur. Ook ik wil graag met u kennis maken om te kijken of uw wensen aansluiten bij datgene waar ik goed in ben. De kennismaking is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Kunnen wij iets moois voor elkaar betekenen? Dan gaan we door. Passen de belangen niet bij elkaar? Dan was het fijn om kennis gemaakt te hebben. U zit dus nergens aan vast.

Wat is de uptime van de websites?

Als u ervoor kiest om de websites te laten hosten via Krachtdadig!, dan krijgt u niet alleen een scherpe prijs. U krijgt ook de uptime-garantie van de webhost, waar wij de hosting aan uitbesteden. Hosting is niet mijn expertise, maar verstand tot bepaalde mate heb ik er wel van.

Wat zijn je kwalificaties als tekstschrijver?

Laat ik met de deur in huis vallen. Ik heb geen communicatie-opleiding gevolgd. Sterker nog, op de middelbare school was het vak Nederlands zeker niet mijn sterkste. Mijn passie voor professioneel schrijven is later gekomen, bij het opmaken van pagina’s voor websites. Met oog voor detail, als het aankomt op taal-, type-, en spelfouten, schrijf ik tegenwoordig bewust naar de doelgroep toe. Een uitgebreide cursus ‘Schrijven op taalniveau B1’ heeft hier ook een zeer grote bijdrage aan geleverd. Professioneel schrijven bleek ik dusdanig leuk te vinden dat ik sinds 2013 ook officieel ‘B1 taalniveau Coach’ ben. Ik zou anderen dus moeten kunnen coachen in het schrijven van teksten op taalniveau B1. Door mijn wetenschappelijke achtergrond kan ik gelukkig ook goed uit de voeten met teksten op hogere taalniveaus.

Ben je fulltime zelfstandige?

Nee, op dit moment ben ik geen fulltime zzp-er. Ik werk in loondienst als marketingmanager voor een IT-bedrijf, waar ik de afdeling Marketing en Communicatie aanstuur. Het werken onder de vlag van Krachtdadig! doe ik in de overige uren en wanneer het mij en mijn opdrachtgevers het beste uitkomt. Flexibele uren dus, maar altijd paraat als het nodig is. En vaak ook als het niet nodig is.

Laten we er samen wat moois van maken!

Email

info@krachtdadig.com